Komisija pokrenula postupak protiv N sporta

Pokrenuti postupci protiv 16 učesnika na tržištima veleprodaje i maloprodaje sportske odeće, obuće i opreme

Ostavite komentar


  1. Znači imaju igrači koji su trenutno jači! Sada će prodavati naši! U tome je caka!

  2. Jeste, sad će neko drugi da diktira cenu, onaj koji više "daje" kome treba. Isto je i sa prehrambenim trgovinskim lancima. Dođe neki novi "Tempo" pa nam kažu da će biti niže cene zbog konkurencije. A ustvari se međusobno dogovaraju oko cena i mi onda imamo najjače cene u regionu, a prodaju povrće iz Avganistana, Kine itd., meso zabranjeno za upotrbu iz EU itd. Banana država, a mi jedemo banane i lepo nam je…

  3. Da, zna se ko je taj treći ko dođe sreći. Njih nema na ovom spisku, imaju dobit ko svi gore popisani zajedno, vezu u vlasti i cilj im je da konkurenciju istisnu sa tržišta. Zar Vi verujete da Russell i Sergio mogu da naruše tržište. Zna se šta se od sportskih marki najviše nosi, ko je uvoznik i koliko zarađuje! A hoće još više, ako ovih ne bude bilo. Biće tek tada nama po džepu!

  4. N sport odavno smeta. Cas ovom, posle onom. Sem kupcima. Secam se sjajnih snizenja u radnji u Roda centru u Novom Sadu, imali su i Zarine stvari. Onda je neko intervenisao …

  5. Da, bila su lepa vremena kada se Zara prodavala u N Sportu i imala niske cene, a onda je NEKO, a zna se KO, preuzeo distribuciju po mnogo, mnogo višim cenama…Ovo je izgleda slična igra, samo drugi pion vlasti hoće da matira! A mi ćemo šetati goli i bosi!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.