Kompanija SBB potpisala Memorandum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu 1Foto: Promo

Kompanija SBB saopštila je danas da je potpisala Memorandum o poslovnoj saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu.

Kompanija i Fakultet su dogovorili zajedničku organizaciju predavanja i prezentacija koje će studentima održavati stručnjaci iz SBB-a, učestvovanje u projektima Studije slučaja, radionica, saradnji sa studentima i studentskim organizacijama, studentskih praksi i terenske nastave.

Izvršni direktor SBB-a Milija Zeković istakao je da kompanija želi da nastavi da ulaže u obrazovane i stručne ljude, koji svojim radom mogu da doprinesu razvoju.

„Upravo tu snagu i energiju vidimo u studentima Ekonomskog fakulteta i sigurni smo da će ova saradnja doprineti da dobijemo novu energiju i mladost, a naše znanje i iskustvo prenesemo na buduće uspešne profesionalce“, rekao je Zeković.

Dekan Ekonomskog fakulteta Branislav Boričić naveo je da će kompanija pružiti nove mogućnosti za sticanje praktičnih znanja i bolje šanse za usavršavanje i zapošljavanje.

„Objedinjavanje fundamentalnih teorijskih znanja i mogućnosti njihove primene čini jednog modernog eksperta kompletnim i poželjnim u svakoj radnoj sredini“, izjavio je Boričić.

Iz SBB-a su poručili da se ovim memorandumom uspostavljaju snažnije veze sa akademskom zajednicom kako bi se podiglo aktivnije prisustvo u privredi, kroz zajednički sistem vrednosti u oblasti razvoja studenata i poslovnih aktivnosti kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari