"Krenuli smo u bitku za selo"

* Novim zadrugama bespovratno će se davati 50.000 evra, a onima koje već rade do 100.000 * U Srbiji ima oko 631.000 malih domaćinstava na kojima radi oko 1,4 miliona ljudi, što je armija koja zaslužuje posebnu pažnju
Projekat otvaranja 500 zadruga u 500 sela koji je pokrenuo ministar Milan Krkobabić, privukao pažnju i hrvatskih medija

Ostavite komentar


  1. Pa i kada im das ceo projekat;oni ni to ne znaju da sprovedu kako treba.

  2. Postoje neki rokovi prijatelju. Ne možeš da krećeš u bitku za selo posle toliko probijenih rokova koje si imao. U bitku za selo pošto si ga uništio, mora da krene neko drugi.

  3. Krka spasava srpsko selo i podiže natalitet? Sarkastični cinizam. Srbijo probudi se rasteraj ove maratoce koji ti zatiru trag.

  4. Ministar iznosi brojne neistine. Podatak da je u Knjaževcu podeljeno 500 koza je čista glupost. Opština Knjaževac na celoj svojoj teritoriji ne poseduje više od 200 koza. Potencijali opštine Knjaževac u delu poljoprivredne proizvodnje su sasvim drugačiji. Ovo više nije ni smešno. OVO JE ŽALOSNO 🙁

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.