Lažne diplome kroje sudbinu privrednika

Kako je privatizacija u kojoj je oštećen investitor prešla sa terena prava na politički vrh

Ostavite komentar


  1. Sve tacno, bio sam poslovni saradnik Gdina Devica, uvek prihvatao sugestije koje su doprinele bolhem poslovanju. Koliko znam uvek je nekome bio trn u oku jer nije pripadao ni jednoj politickoj stranci, a mnogi bi voleli da su mogli da se nakace na izvor novca. I pored ovakvog stanja u kome je sad, ostaje gospodin, ne proziva Preletacevicku direkt, koja je ne zna se koliko krivicnih dela napravila u ovom predmetu? Da li je EU slucajno ovaj slucaj stavila kao „klin“ u tockove ulaska u EU?

    1. Da li je pomenuti gospodin bio finansijer SRS i kasnije kao protiv uslugu pravio dil o gašenju mesne autobuske stanice sa gradskom vlasti Maje Gojković? Kada su se putnici i građani pobunili vlast se povukla iz dila, a čedni i pošteni propao! Najgore su prošli radnici ATP Vojvodine!

    1. Velika podrska za Danas koji dugi niz godina prati ovaj slucaj i istinito izvestava.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.