Letovi po promotivnim cenama 1Foto: Shutterstock/DenisKlimov

U narednih pet dana Er Srbija ponudila je ograničen broj sedišta po promotivnim cenama od 39 evra pa naviše, za period putovanja od 15. aprila do 26. oktobra, saopštila je ova kompanija.

„Imajući u vidu veliko interesovanje za pojedine destinacije iz mreže Er Srbije, uočeno tokom prethodne promotivne akcije, kompanija je odlučila da određeni broj sedišta na pojedinim letovima ponudi putnicima po atraktivnim cenama, počev od 39 evra po smeru“, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Akcija je počela danas i trajaće do utorka, 9. aprila 2024. godine, a karte se mogu kupiti putem veb-sajta, mobilne aplikacije ili u nekoj od poslovnica. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

U okviru nove promotivne akcije Er Srbije, do Barselone, Ciriha, Milana, Diseldorfa, Štutgarta, Hamburga, Berlina, Larnake, Malte i Rima može se otputovati po ceni počev od 39 evra po smeru u ekonomskoj klasi.

Avio-karte srpske nacionalne avio-kompanije do Beča, Kopenhagena, Geteborga, Stokholma i Lisabona tokom šest dana trajanja promo-akcije biće dostupne po početnoj ceni od 49 evra po smeru.

Do Amsterdama i Pariza, mogu se naći karte po ceni počev od 59 evra po smeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari