Mađarskoj odobreno 920 miliona evra iz EU fondova

Ostavite komentar


  1. Kada Orbán podrži rat u Ukraini i politiku EU odmah će biti sve na svom mestu zajedno sa vladavinom prava u Madjarskoj

  2. Toliko o teoriji. Kada pare Madjarima legnu na racun dolazi ono sto se zove prakticno dobijanje novca. Novac, evo samo sto nije legao na racun, treba samo par sitnica jos da se obave. Vladavina prava, usaglasavanje sa spoljnom politikom EU i jos neke marginalije.

  3. Orban je pragmatičan. Shvatio je da je EU izgubila moralni kredibilitet i da ucenjuje radi podrške ratu u Ukrajini, štetan za Evropu a koristan za multinacionalne kompanije. Zato je i sam rešio da ucenjuje EU, dajte novce pa ću glasati… On deluje u interesu Mađarske. Nadajmo se da neće i nas tako prodati za novce (na istoj sednici 15. decembra Briselski jastrebovi spremaju ucenu za Srbiju, prekid pristupnih pregovora ako ne prihvatimo Prištinu do Niša)

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.