Majdanpek: Produžen rok za prijavu za bespovratna sredstva za mere energetske sanacije 1Foto: M. P.

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava krajnjim korisnicima za energetsku sanaciju stambenih objekata na teritoriji opštine Majdanpek u 2022. godini produžen je još jednom. Odlukom Opštinskog veća rok za prijavu građana i stambenih zajednica za subvencionisanje mera energetskih objekata produžen je do 21. oktobra ove godine.

Na zvaničnoj internet prezentaciji Opštine Majdanpek objavljeno je obaveštenje o produženju roka za prijavu zainteresovanih za prijavu za bespovratna sredstva za mere energetske sanacije.

Zainteresovani građani i stambene zajednice koji ispunjavaju uslove definisane Pravilnikom o sufinansiranju mera energetske sanacije, porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada, mogu konkurisati za bespovratna sredstva za sprovođenje mera energetske sanacije koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode.

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava krajnjim korisnicima za energetsku sanaciju stambenih objekata na teritoriji opštine Majdanpek produžen je do 21.oktobra ove godine.

Za realizaciju predviđenih mera Opština Majdanpek je obezbedila je deset miliona dinara koliko je dobijeno i od Ministarstva rudarstva i energetike.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari