Mali: Ključ ispravne ekonomske politike i napretka Srbije u investicijama

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Sistem i pravna sigurnost ne postoje Vlast uvodi preko noci nove obaveze namete inspektori reketiraju umesto da im je cilj da svi ali svi imaju iste standarde. Bez odgovorne drzave jasnog i efikasnog sistema profesionalne sposobne i odgovorne tehnokratije pred zakonom i voljom vlasti da se primene katnene odredbe na nosioce vlasti Nema napretka i boljitka ako sjolovani beze u inostranstvo Ne zbog para nego da zive u normalnoj drzavi. Katastar nosioci pravne sigurnosti nenormalan broj namernih gresaka, sudstvo neefikasno, pa kriminalci su se vise bojali skole nego sudija i pravosudja Na kraju korupcija u kojoj se davimo Moze vama da raste bdp 10% kad devalvira evro 50% ali jadna je zemlja u kojoj 50% stanovnika zivi u bedi bez ikakve imovine A ultra bogati vade statistiku

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Toplana u Nišu predlaže višu cenu grejanja 7

Toplana u Nišu predlaže višu cenu grejanja

Nadzorni odbor niške "Gradske toplane" zatražio je od Gradskog veća "zeleno svetlo" za poskupljenje varijabilnog dela cene daljinskog grejanja za 11,26 odsto, odnosno sa sadašnjih 4,97 dinara po kilovat-satu na 5,53 dinara.

Naslovna strana

27. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.