Mali: Novinari lažu, imam jedan stan, nisam ja Gojko Đilas 1Foto: FoNet/ Zoran Mrđa

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Skupštini Srbije da ima samo jedan stan u Bugarskoj i da tamo letuje sa decom, a da oni koji izmišljaju da ima 24 stana isto tako mogu da kažu da ima 240 ili 2.400 stanova.

„Molim vas da ne izmišljate i ne govorite laži, ne vodi ničemu način na koji se time bavi. Nemojte da me upoređujete sa Gojkom Đilasom i Draganom Đilasom. Ako postoji nešto što nije u skladu sa zakonima, izvolite, imate nadležne organe“, rekao je Mali.

On je nekoliko puta ponovio da on nije Dragan Đilas sa desetinama miliona evra po of šor računima, niti Draganov brat Gojko Đilas za kojeg je rekao da ima 35 stanova u Beogradu.

„Ovde je prava tema zašto ne mogu da pronadju račune Aleksandra Vučića kojih nema, jer lažu o svemu“, rekao je ministar.

On je pitao kako da dođemo do računa Aleksandra Vučića, i da je pravi razlog ove teme skretanje pažnje sa Dragana i Gojka Đilasa.

Novinarima je nekoliko puta poručio da lažu, da nemaju nikakve dokaze i da neće da polemiše sa njima, već će sačekati nadležne organe.

Ministar finansija danas pred skupštinom obrazlaže set finansijskih zakona.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.