Mali: Novinari lažu, imam jedan stan, nisam ja Gojko Đilas

Ostavite komentar


  1. Jednom plagijator uvek plagijator.Tesko mi je da u bilo sta sto Sinisa Mali izjavi poverujem.

  2. To sto ovaj dokazani plagijator, u prevodu covek koji uzima tudje tekstove i potpisuje ih svojim imenom, sto je isto kao biti lopov, izjavljuje da se ne moze dokazati da na Vucicevo ime postoje racuni, shvatam da su ti njegovi racuni najverovatnije pod Vucicevom kontrolom. To je njegova prva faza odbrane u vidu nagovestaja da tu ima nekog iznad njega koga ce on imenovati kada se taj bude odrekao njega.
    Slicno se desava sa Stefanovicem, aktuelnim ministrom vojske. A tako je i sa svim kriminalcima kad pod neoborivim argumentima optuzbe pocinju da izdaju jedan drugog.

  3. Pandora je otvorila kutiju , pusti Đilasa . U kutiji i Putin i Bler i Šer … i ti i Petrović .

  4. svaka čast Novinarima Krika. Sramota za Tuzilaštvo sto je u mišjoj rupi. Idite i prodajte semenke. Mala novinarska redakcija vam je toliko toga otkrila. ne bih komentariosa čoveka koji sa mojim parama živi kao šeik. nadam se samo jednog dana da ce sudski proces sve to pokriti i osuditi

  5. Kakav je ovo neopevani (Mali???) bezobrazluk, u kompletu sa svima nadležnima – iz ma koje vlasti!!!

  6. Ko je ‘popio’ proviziju za privatizaciju (spornu) Bepetrola? Pa, to je to!

  7. Šta će Vučiću račun na of šor računu kada ima rezervni točak u svom automobilu.

  8. Glavni problem u Srbiji je Zagorka Dolovac jer ne radi svoj posao ona je vece zlo od Vuhica.

  9. Mali je majstor zamene teza, sto doktorskih, sto novinarskih. Srbija ipak bila i ostaje crna rupa na Balkanu i kojoj su samo oni koji moraju da budu ili oni koji su je napravili takvom.

  10. „Niti sam Dragan Đilas, sa desetinama miliona evra na ofšor računima, niti sam Gojko Đilas sa 35 stanova“…. „Ali ste zato Sinisa Mali sa 24 stana“! Bravo gospodjo Djuric, sjajno uporedjenje!

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 10

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.