Martinović (NSZS): Blagi rast nezaposlenosti od početka godine nije neočekivan

Ostavite komentar


  1. čemu služi i kome je , osim drugom ešalonu stranačkih vojnika potrebna ova ogromna služba ? osim udaranja pečata u radnu knjižicu jednom u tri meseca i izdavanja nekih potvrda da li još nešto rade ? da li postoji neko ko zna nekoga ko se preko njih zaposlio ? za državu bi mnogo isplativije bilo da ih sve pošalje kući i daje im platu jer bi se na taj način ostvarila ogromne uštede, a deo tih plata bi mogla da finansira izdavanjem poslovnog prosztora .

  2. Racunica ti nije dobra. Imas jos 200000 ljudi koji su nezaposleni a nisu na birou jer ih je sluzba skinula sa stanja. Jabih znam barem desetak. Najmerodavnije je kada se pogleda broj zaposlenih koji je opao za 50000.

  3. 534.000, čak i da je to tačan podatak, je za državu od 6,8 miliona stanovnika užasno velika cifra. 1,7 miliona su penzioneri, približno 1 milion deca i studenti, Od preostalih 4 miliona to je svaki sedmi stanovnik, ili 15%.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.