Matijević hoće Slaviju luks hotel

Radnici tri državna hotela u centru Beograda danas protestuju zbog najavljene licitacije

Ostavite komentar


  1. Katarina Saranovic je vlasnik 100% udela austrijske firme Fil-Sar. Ona uz pomoc svog advokata Vladana Bojica podmitila korpumpirane arbitre da dosude nepostojece potrazivanje njenoj fantomskoj firmi. Radnici Slavije samo napred i borite se do kraja prorive belosvetske prevare!

  2. Gospodine Jovicevicu,slazem se sa vama da je u pitanju kriminal,ali kako vam hotel spolja izgleda(na jednu jeftinu ambalazu), jer dozvoljavate ZBOG PARA da se oskrnavi fasada zgrade,nista to nine drugo,nego li kriminal.Pa prema tome,kako se vi ophodite prema vasem hotelu i izgledu same Slavije,tako se oni ophode prema biznisu !!!

  3. Jel““ to onaj Matijević što preprodaje meso i mesne preađevine? Da li je neka inspekcija proverila njegovo 2poslovanje"““ Da li jproverila gde (u belom svetu) i kako kupuje meso? Da li je proverila kolliko je to kupljeno meso staro, koliko puta zameznuto, pa odmrznuto?…

Ostavite komentar


Ekonomija

Jorgovanka Tabaković na sastanku konstituence Švajcarske u MMF 10

Jorgovanka Tabaković na sastanku konstituence Švajcarske u MMF

"Opšti zaključak svih devet članica Konstituence Švajcarske jeste da inflatorni pritisci slabe, ali da su rizici i dalje prisutni, uključujući i po globalni rast", saopštila je Narodna banka Srbije nakon sastanka na kom je Srbiju predstavljala Guverner Narodne banke Srbije i guverner Srbije u Međunarodnom monetarnom fondu Jorgovanka Tabaković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.