Mesto na kojem inflacija ne postoji: Koliko se razlikuju cene u prodavnicama zaplenjene robe od supermarketa? (TABELA)

Reporterka Danasa istraživala

Ostavite komentar


  1. У хрпи лоше написаних текстова, а често и траљавих превода са страних портала, који се, нажалост, све чешће срећу и Данасу, освежење је прочитати овај текст. Информативан али и лепо написан. Без граматичких грешака и уз дивно пренету атмосферу продавнице. Хвала ауторки.

  2. Господо политичари зашто нема и у другим градовима Србије, овакве продавнице, Поготову у сиромашним општинама?

  3. Moze li jedna takva prodavnica da se otvori u Stopanji( imam lokal), da i mi gradani centralne Srbije imamo malo privilegije!

  4. Bravo za mladu novinarku! Vratila me je u mladost kada sam na buducnost gledalala sa optimizmom i nadom! Duboki naklon!

  5. Ima jedna takva prodavnica na Banjici, preko puta pijace, u prizemlju solitera. Ima u njoj svašta i sve je jeftinije nego u ostalim marketima!!

  6. Zasto samo u Beogradu ,zbog cega takvih radnji nema o npr.Novom Sad i drugim koji imaju carine i ispostave ?

  7. Gluposti najvise ima a pola tih gluposti je pred istek roka ,tako da dobro treba obratiti paznju pri kupovini!

  8. Mali broj artikala je sa povoljnom cenom i to je blizu isteka roka.Vidikovac,blizu pijace.

  9. Prodavnice pripadaju firmi Toplici Trade i nalaze se na Karaburmi,Banjici,Vidikovcu .Roba nije zaplenjena ,nego pred istekom roka.A tehnicki aparati ,tekstil i serpe od dobavljaca ali sa manjom marzom.Povoljni su.

  10. Ja sam danas u Idea kupio 16 rolni toalet papira po ceni od 500 dinara a pre nekoliko dana 30 komada jaja u Svetoforu po ceni od 383 dinara,tako da ni to nije bas toliko jeftino koliko vi pisete

  11. To vise nisu prodavnice zaplenjene robe, već robe pred istek roka, i to veoma kratkog roka..tako da treba obratiti pažnju na to kada kupujete..

  12. Ovih prodavnica ima na Banjici, Vidikovcu i Umci.Cene su uglavnom ispod tržišnih,ali treba obratiti pažnju na rok trajanja.

  13. Ponekad odem bas u tu vrste prodavnice. Cene nisu tako pristupacne kao sto je napisano posebno ubrusi, tolet papir sir kad ga ima . Nije da cete nsci uvek taj proizvod sto znaci uzmi odmah. Obavezno gledati datum ,cesto je roba pred istekom roka . ! Zasto i tu cene nemilosrdno skacu ?.

  14. Ima ovakva radnja na Umci, ima ponekad dosta povoljnih stvari ali ima i onih proizvoda koji su dosta skuplji nego u drugim radnjama.

  15. Carina prodaje robu preko licitacije.Toplica trade je jedan od kupaca i robu prodaje u svojim prodavnicama(Crnotravska,Stevana Dukica,Nišavska,..)u Beogradu.Cene su u pocetku bile ok,ali sada vec su skoro iste kao i na drugim mestima.Ima dosta robe pred istek roka i one su 10% od prodajne cene.Na pr margarin 250gr 25 din(kupis i zamrznes)

  16. Većina robe je pred istek roka, najduže mesec dana do isteka, a gluposti koliko hoćete – plastikarija, tehnička roba sumnjivog kvaliteta… Nije tačno da je sve povoljno, viđao sam proizvode za ličnu i kućnu higijenu koji su iste ili čak veče cene od redovnih. Osim toga, džaba niska cena ako morate nešto potrošiti relativno brzo. Radnje su skučene, pretrpane robom (bolje reći nabacano), kupci i zaposleni se sudaraju… Atmosfera je loša, čekate red ispred vrata, stalno neke tenzije… I niste napisali glavno u tekstu da je vlasnik hapšen 2013. zbog prodaje robe sa isteklim rokovima i još gore prepravljanjem istih. Ništa nije toliko jeftino da bo vredelo više od našeg zdravlja!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.