Mihajlović: Niko neće staviti aerodrom pod mišku i odneti ga iz Niša

Ostavite komentar


  1. A kada će ugovor o koncesiji aerodroma Nikola Tesla da bude objavljen, lutko lepa? A zasto već nije, ako je potpisan? A možda ćemo da sačekamo da pravosudni i drugi organi obave svoj posao, kao bezbroj puta do sada.

  2. Jos jednom vam tvrdim, sve sto Mihajlovicka prica je totalna LAZ!!! Kao prvo, drzava nije ulozila ni dinar u Niski aerodrom nego je reketirala Aerodrom Nikola Tesla I iz njihivog budzeta su finansirane mnoge firme po Srbiji kako bi se radnicima davale plate, da ne bi doslo do socijalnih nemira u Srbiji. Drugo, zasto lazes da ste I da cete objaviti ugovor o koncesiji Nikola Tesla kada ste ga vec prvog dana proglasili po scenariju Mladjana Dinkica sa Fijatom, drzavnom tajnom. Trece, ko vama Naprednjacima daje za pravi da krcmite drzavnu imovinu, kao da vam je dedovina!?! Cetvrto, zasto ne kazete gradjanima da ste se u vezi koncesije dogovorili sa tim „francuzima“ Milom, Andrejem i Canetom da se drzava Srbija obavezala da ce sve sto bude potrebno u renoviranje, gradnje I investiranje u Beogradski aerodrom, placati drzava Srbija odnosno njeni gradjani!?!? Peto, da li je istina, sto lako moze da se proveri, da ste radnicima na Beogradskom aerodromu uvalili ALBANSKE cipele kao obavezan deo radne uniforme!?!?! Gde su tu, Srpske fabrike obuce d prave za svoje gradjane obucu? Vi I vucic se stalno hvalite kako otvarate, fabrike po celoj Srbiji. Zasto onda Albanci da profitiraju u Srbiji? Dajte mi ministarka, odgovore na moja pitanja, a ima ih jos!!!

  3. TAJ,KVAZIPOLITČAR,,STIGAOJE NA ,,RADNO MESTO,,SREĆOM,,’PO NEKOGA KOJI JE, NJEGOVOG PREDHODNIKA,, ANATEMISAO KAO SVI oni koji se,,zalaganjem,izborili, istu sudbinu Olivera Ivanovića,i to ondašnjim,ispijanjem,;čuvenog ,šampanj. Inače jejedino Zoran našao ,,ahilovu petu,,pim odgovara istim,nivojom,koji jedino i razumeju,. jer ,,Finski,,nepoznaju i ,,nerazumeju, od kada su se samoproglasili za,nacinalne spasitelje,,.Dok se ,,koridorei,konačno i,završe, a sva je prilika da skoro i neće, očekuje se BAR JOŠ PO NEKO,,,POJEDINAČNO,,KILOMETARSKO,,OTVARANJE,,,,UGLEDA,,RADI,OVAKOVIH VAZDUPLHOVACA NA ČELU,,,PREUZEĆA,,,K,O BABIĆ ŠTO JE.Ili da ,,skenirate,sve dosadašnje,,uspešne,,timove,, ovakvih nezaboravnih,,terminatora gde god se postavljaju da,,rade,,.Načiji će,raboš,da se prekomponuju penali za,,izvođenje,, uvoznih,,graditelja i izvršne,presude exteritorijanog suda za izabranike,,,,liderske,,bratije,..Zna li se Bar broj NULA IZA POČETNE BROJKE,.

  4. Kod Dinkica je dobro izucila zanat kako odzepariti coveka gledajuci ga u oci.

  5. Au, ala si načitana, pa nećeš ga odneti ali ćeš ga zato prodati nekom „prijatelju“….

  6. Završiće kao i turistički objekti „Pošte“ koji su dati državi, na poklon!!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.