Mihajlović: Šteta od štrajka u Kolubari pola miliona evra

Ostavite komentar


  1. Kolika je steta od rada zorke Koridorke u sns ministarstvima?
    Zs gradjane Srbije je bolje da ONA strajkuje.

    1. Nije ona kriva sto je postavise na mesto za koje nije strucna.Strucnost se ogleda jednog ministra u izboru svojih saradnika.Posto je ona dosla za ministra taj isti nije bio strucan da izvrsi pravilan izbor svojih ministara.

  2. Штета од твоје „приватизације“ српских грађевихских предузећа црногорској мафији је милионе евра.

    1. Nemerljiva šteta je što su Grčić i Mihajlovićeva i dalje na funcijama. Igraju se najvrednijim državnim resursom

  3. Prelazak sa TE na ugalj na neki drugi nacin (Nuklearna, plinska, biljne mase, skriljci, vodonik, itd) mora da se obavi POSTEPENO sa vremenon od oko 10 godina. Za ovaj prelazak je neophodno da Srbija bude u EU kako bi se to dogodilo sa manje novaca. Ovde politika MORA konacno da slusa SVETSKU struku. Ovo je uspesno radio davno Broz koji je imao Strucne komore pri Skupstini i ogroman broj Zapadnih strucnjaka koji su otvarali za to vreme moderne fabrike. Jednom su ti mladi strucnjaci iz EI Nis izasli na Niski korzo i pitali su domace kolege: „Kakva su ovo demonstracije“.

  4. Rudarima je jasan tvoj cilj obzirom da prosleđuješ direktive sa zapada. Saslušaj ljude koji su upućeni u proizvodnju uglja i koji se bore za prava radnika, nemoj slušati Đokinog on će sve uraditi da sačuva stolicu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.