Mihajlovićeva: Nova uprava za podršku građanima da povećaju energetsku efikasnost u svojim domaćinstvima

Ostavite komentar


  1. Puna podrska ovoj ideji ,ali gospodjo Mihajlovic ima mnogo vaznijih problema.Kao prvi koji se ne sme odlagati jer cemo se ugusiti kolektivno je pomoc velikom broju ljudi koji se greju na ugalj I zagadjuju vazduh do granica neizdrzljivosti,da besplatno ili uz slicne uslove koje predlazete, se prikljuce na gradske toplane.Time se vi pozabavite ,to je najhitnije,a uzgred I toplanama iz kojih izlaze oblaci dima.Postoji ,sigurna sam I za to neko bolje resenje,filteri ,ili nesto drugo.Imaju toplane para,vec deset godina imamo blage zime,a placamo kao da smo u Sibiru.Verujem da cete ovo procitati I promeniti prioritet.A onda I prozori,ali sada ih I ne otvaramo zbog pomenutih razloga.

  2. Нова управа и нови партијски кадрови са лажни дипломама чије ће плате појести средства намењена сврси.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.