Ministarstvo: Vaučeri za subvencionisani odmor u Srbiji podeljeni u rekordnom roku

Ostavite komentar


  1. Jel nije postojala mogućnost da se napravi nesto poput e-agrara i da se na takav nacin unese zahtev? Stariji i stari su stajali i smrzavali se, zaposleni menjali smene ili uzeli dan da podnesu zahtev, ….Ponovo, po ko zna koji put je prikazan nas jad i beda u kilometarskim redovima cekajuci mogucnost da priustimo sebi boravak u banji, planini ili nekom drugom mestu. Da nije tuzno, mozda bi bilo smesno.

  2. Neravnopravan polozaj Beograda, gde si mogao da predas zahtev, jos nocas od 00.u odnosu na druga mesta u Srbiji. Tu su prijave primane od 8 sati jutros

  3. Naravno kada u BG-u ima posta koja radi 24/7 pa nocas od 00 do 7h ujutru podeljeno 70 000 samo u Beogradu od 100 000(proverena informacija).Koga briga za ostale gradove,bitno je da se Beogradjani obezbede

  4. Uspela sam da dobijem voučer,u pošti do 7 h.nije bilo nikoga a red je nastao posle8.Medjutim,stvarno je bezobrazluk da du neke pošte priđale zahteve od ponoći.To je stvarno nepravedan tretman prema ostalima čije pošte rade od 8.

  5. Vaučeri samo za žitelje Beograda ?
    Kod njih pošte rade 24 h.
    Taman da pokupe sve ..
    Nema smisla.

  6. Ovaj naslov meni ukazuje da se hvalite, kako ste efikasni u radu!
    Sramotna država koja je osiromašila stanovništvo . Pogrešno ste shvatili, šta i kakav je kapitalizam.
    Naša narodna glasi
    ,, Oteto prokleto,,

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.