Moderni bankomati u službi štednje 1Foto: Promo

Prateći očekivanja građana, ProCredit banka je dodatno poboljšala svoje modele štednje i svim štedišama omogućila da svojim ulozima mogu u svakom momentu slobodno da raspolažu, ali i da mogu da ih podignu na specijalnim eurskim bankomatima u okviru Zone 24 sata ProCredit banke.

Direktor Sektora za bankarske usluge ProCredit banke Nemanja Tomić kaže da je ProCredit banka u proteklom periodu razvila model štednje koji građanima omogućavaju da na dobar način iskombinuju kamatnu stopu koja je iznad tržišnog proseka, kao i veliku slobodu u korišćenju sredstava na štednim računima.

-To je i razlog zbog kog obično kažemo da ProCredit banka danas ima modele štednje koji su duplo bolji od proseka na tržištu. Naime, uz našu Fleksi štednju građani imaju mogućnost da na svoja oročenja ostvare dobru kamatnu stopu, ali i da sredstvima koja su tako oročili slobodno raspolažu u bilo kom momentu – objašnjava Tomić.

Po njegovim rečima, fleksibilnost koju Fleksi štednja omogućava štedišama se tu ne završava. Naime, svi klijenti ProCredit banke mogu svojim sredstvama na ŠparFleksi štednom računu da upravljaju preko svog elektronskog bankarstva. Zahvaljujući tome, štediše mogu svoja devizna sredstva sa Fleksi računa, u slučaju devizne štednje, da podignu u svakom momentu na nekom od eurskim bankomatima u okviru Zona 24 sata ProCredit banke.

-Takav spoj je zaista novo rešenje na domaćem tržištu. Upravo zbog toga, štedni ulozi u našoj banci već dosta dugo beleže konstantan rast, a sigurni smo da će se to nastaviti i u narednom periodu – zaključuje Nemanja Tomić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari