Montenegro erlajns: Nema naznaka kada će se obnoviti saobraćaj sa Beogradom

Ostavite komentar


  1. Hoce li biti letova za Pristinu i Tiranu? Trebalo bi da ti letovi budu profitabilni, ipak su to novootkrivena braca, interesi, zajednicke vrednosti, sta ce u okupatorskom Beogradu?

    1. Sa Kosova i iz Albanije se dolazi autom. Iz Albanije nam dolazi najveći broj stranih turista na našim skijalištima. Sa Kosova su najbrojniji gosti u Ulcinju. A srpski mediji (ne ovaj, ali većina drugih) su uspjeli da stvore nešto što nije postojalo nikada u istoriji – mržnju između srpskog i crnogorskog naroda. I to je nepovratno. Naši odnosi sa svim ostalim susjedima su više nego korektni.

      1. Da li je registrovan i jedan slučaj, da Srbin iz Srbije obavlja neku od rukovodećih funkcija u CG? Makar šef prodavnice???

      2. Ma da, srpski mediji su krivi a vi Milogorci nista. Nevinasca. To sto Milo vec godinama koristi srbofobiju pred svake izbore, sto se izglasavaju rezolucije o „srpskoj okupaciji“, sto je Crna Gora priznala albansku paradrzavu na Kosovu, sto su Taci i Haradinaj pocasni gradjani gradova u CG, sto na crnogorskoj televiziji ne prodje dan a da ne bude makar dva sata anti-srbovanja, sto CG salje zvanicnu delegaciju na proslavu „oluje“ tj. etnickog ciscenja Srba iz Hrvatske i da ne nabrajamo dalje, to je nista? Cenis da je takvo ponasanje CG prijateljsko i dobrosusedsko? Razmisli malo bolje. Uglavnom, uzivajte sa skijasima iz Albanije i turistima iz „drzave kosova“, taman ste jedno za drugo. Nadajmo se da ce ova zabrana sletanja na beogradski aerodrom da potraje dugo, jako dugo.

  2. Sto dalje od velikosrpskog aerodroma. Nikad vise 1903 i mrska okupatorska braca Rajt. Svetla buducnost vas ceka u Tirani, Zagrebu i Tuzli. Ne dolazite nam ovamo. Ova Korona nam vas je tako lepo skinula sa grbace i otvorila vam vrata celog sveta da putujete i da vam ceo svet sem velikosrba dolazi u goste. Uzivajte eto i bez beogradskog aerodroma.

  3. Vala i nemorate. Bas nam nista netrebate, ni vi, a ni ti vasi cudo avioni.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.