Direktor Elektrovojvodine, dr Tihomir Simić proglašen je za „Najmenadžera 2012“ za region Jugoistočne i Srednje Evrope, „Najličnost 2012“ je, zbog političke angažovanosti u procesu EU integracija, crnogorski predsednik Filip Vujanović, dok je Toni Megle, predsednik i vlasnik kompanije „Megle“ primio priznanje „Najkompanija 2012“.


– Ovo visoko priznanje predstavlja potvrdu kvaliteta stila upravljanja sa kojim je Elektrovojvodina u 2011. postigla visoke poslovne ciljeve, kao i verifikaciju uspešnog timskog rada na svim nivoima rukovođenja. Danas je Elektrovojvodina sa 2.500 zaposlenih najpotentnija kompanija elektroenergetskog sektora u Jugoistočnoj i Srednjoj Evropi, a ja kao direktor sa svim svojim zaposlenima i menadžmentom, delim ponos i osećam veliku ljudsku sreću zbog prepoznatljivosti rezultata koje smo postigli – istakao je laureat Tihomir Simić.

Direktoru Elektrovojvodine ovo priznanje dodeljeno je „zbog postignutih vrhunskih rezultata u poslovanju, modernizaciji i sveukupnom unapređenju rada u oblasti energetike i razvoju potencijala obnovljivih izvora energije“. Nagradu Simiću je uručio ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Mirko Šarović, a čestitkama se pridružio i predsednik Crne Gore Filip Vujanović i visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu Valentin Incko.

Inače, za dodelu prestižne nagrade „Najmenadžer i Najkompanija“ u 2012. godini iz dvadesetak država Evrope, bilo je nominovano više od 1.900 menadžera i kompanija iz različitih oblasti i kategorija biznisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari