Nivo Dunava na istorijskom minimumu: Izvode se bagerski radovi kako bi se obezbedila plovnost

Ostavite komentar

  1. Mozda reka dunav u srbiji presusi i postane potok dubine 30 cm??? Klimatske promene unistice reku savu i dunav ako se ne smani nivo ugljen dioksida u atmosferi planete zemlje. Treba svi pronalazaci da smisljaju uredzjaje za hvatanje ugljen dioksida iz atmosfere i da se skladisti u celicne boce.

  2. Kapitalizam i ljudska pohlepa ubijaju planetu! Dokle ćemo da držimo glavu zabijenu u pesku!

  3. Iskoristite nizak vodostaj da očistite priobalje od teškog, metalnog, korozivnog otpada.
    Ako imate imalo mozga.

  4. Na stranici RHMZ se može videti da trenutni vodostaj reka Save i Dunava kroz Srbiju nije ni blizu „istorijskog“ minimuma.

  5. A gde su nestale pare koje ste dobili od EU još pre 3 godine da se uredi plovni tok na kritičnim mestima? Zašto se cekalo da se nasukaju brodovi, 4 teretna i jedan turisticki

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

6. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.