Novo poslovodstvo vojne fabrike u Lučanima 1Fabrika "Milan Bragojević" Lučani/ Foto: Nenad Kovačević Danas

Nadzorni odbor preduzeća „Milan Blagojević – Namenska“ u Lučanima je imenovao novo poslovodstvo te vojne fabrike.

Predrag Ilić, diplomirani inženjer tehnologije, imenovan je za v.d. direktora preduzeća.

Milka Vidić, diplomirana ekonomistknja, postala je izvršna direktorka  za pravne i ekonomske poslove.

Radisav Pantelić, diplomirani inženjer elektrotehnike, novi je izvršni direktor zadužen za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju.

Novi direktor lučanske fabrike je imenovan nakon što je, u aprilu ove godine, preminuo prethodni direktor Radoš Milovanović koji je na toj poziciji, s kraćim prekidima, bio od 1982. godine.

Predrag Ilić je u preduzeću 33 godine i radio je kao vodeći inženjer na „C“ pogonu, rukovodilac službe Zaštita na radu, pogona Rastvarači, pogona Raketna goriva, upravnik „B“ pogona i izvršni direktor za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju.

Sadašnja izvršna direktorka Milka Vidić u preduzeću je 39 godina. Rukovodila je sektorom za finansije, računovodstvo, plan i analizu, a bila je dugogodišnja izvršna direktorka za pravne i finansijske poslove.

Radisav Pantelić koji je, nakon 29 godina rada u preduzeću, postao izvršni direktor zadužen za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju, završio je Vazduhoplovnu tehničku vojnu akademiju i bio je rukovodilac sektora „Razvoj i inženjering“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari