Počinje Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi 1Foto: mitrovica.info

Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi, koji organizuju Opština Stara Pazova i Regionalna privredna komora Sremskog okruga, biće održan 29. i 30. septembra.

Kako prenosi Sremskomitrovački portal, predstavnica Privredne komore Srbije i Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga Zorana Karalić je izjavila da sve veći broj posetilaca i izlagača svedoči o važnosti Regionalnog sajma privrede.

Izlagački program će i ove godine biti obogaćen dodatnim manifestacijama, poput prezentacija, savetovanja i sajma zapošljavanja.

Karalić je posebno najavila poslovno predavanje, koje će biti organizovano drugog dana sajma, jer će prezentaciju održati Ministarstvo privrede, Fond za razvoj Srbije i Razvojni fond Vojvodine.

Tokom sajma biće organizovano razgledanje privrednih i turističkih potencijala opštine.

Rajner Beker, direktor kompanije MTU Maintenence Serbia koja je partner 15. Regionalnog sajma, podsetio je da kompanija od 2019. godine uspešno sarađuje sa lokalnom zajednicom i Opštinom Stara Pazova.

„Još od prošlog sajma kompanija je imala mogućnost da predstavi kapacitete lokalnom stanovništvu što je rezultiralo time da je trenutno jedna trećina zaposlenih u kompaniji, preko 60 radnika i radnica sa teritorije opštine“, rekao je Beker.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.