Promena na čelu telekomunikacione kompanije A1 u Srbiji 1Foto: A1 PROMO

Uprava A1 grupe imenovala je Judit Albers za novu generalnu direktorku telekomunikacione kompanije A1 Srbija, počev od 1. juna 2024. godine, saopštila je ova kompanija.

Dejan Turk, koji se prethodnih 10 godina nalazio na čelu A1 Srbija, prelazi na poziciju generalnog direktora A1 Slovenija i A1 Hrvatska.

Judit Albers radi u telekomunikacionoj industriji 25 godina, a u A1 grupi je od 2021. godine.

Kako se navodi u saopštenju, Albers je veliki pokretač digitalizacije i modernizacije, a dala je i značajan doprinos razvoju borbe protiv prevara u oblasti međunarodnog poslovanja i veleprodaje.

Bila je deo AzerTelecom-a u Azerbejdžanu, gde je bila odgovorna za međunarodni segment poslovanja operatora, uključujući govorni i internet saobraćaj širom sveta.

Od 1999. do 2018. godine Albers je radila za Dojče (Deutsche) Telekom na nekoliko lokacija (Bon, Budimpešta i Balkan), gde se nalazila na različitim rukovodećim pozicijama.

„Judit će se fokusirati na dalji razvoj kompanije A1 na tržištu Srbije u svim segmentima, uključujući kvalitet mreže, digitalnu transformaciju i implementaciju novih tehnologija i usluga“, kažu u A1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari