PUPS: Tražićemo "13. penziju" i za druge gradove Srbije

Ostavite komentar


  1. I sve to radiš da bi i dalje mogao da cediš Poštu i koristiš vlast za lični interes

  2. Ko o čemu Mara o poštenju! Krkobabiću ta ti je pesma ispevana, taj lepak više ne drži. Kada država vrati penzionerima oteto, onda može iz RF PIO da deli tu socijalnu pomoć. Dotle jednima uzimate da bi drugima dali. I gde je tu logika, nema dovoljno para da se vrati oduzeto, a ima da se drugima da ono što ih ni po kom zakonu ne sleduje.

  3. Ako je 5 odsto procenat koji je izgledan a ne manipulacija, zar ne bi bilo logicno da svima kojima nije umanjen ni dinar pre 3 godine povecanje penzija bude 5 procenata, a nama kojima je umanjena penzija, da se umanjenje smanji za 5 procenata. Primer – meni je penzija posle 40 godina rada umanjena za 14,27 odsto. Vratite mi 5 i umanjenje ce ostati 9,27 odsto. Znam da lepse zvuci povecanje penzija umesto vracanje otetog procenta ali ako mi povecate 5 odsto a nastavite da uzimate 14,27 (ako ne skoci neki deo procenta i malo vise) onda mi recite sta sam ja prvi put u istoriji ove zemlje "dobio" – osim sto sam veci magarac i kao takav treba da sam srecan. Voleo bih da Vasa postovana otvori ovo pitanje. Posebna lakrdija je 13 penzija. Zar nije logicno, ako se o 13-oj uopste razmislja da je dobiju oni kojima je penzija smanjena?

  4. Od 2008. do 2013. godine siromašniji penzioneri su u Bgd. dobijali 4 puta godišnje socijalnu pomoć što od države što od Grada i to je u redu, jer svaka normalna država treba da vodi računa da joj građani ne umru od gladi . A što se pentionera tiče kojima su smanjene penzije i to nekima i do 25%, njima treba vratiti penziju na rešenjem priznatu osnovicu jer je to stečeno pravo. Tako je odlučio i Ustavni sud koji je rekao da je smanjenje penzija privremena mera koja traje samo zbog problema u smanjenom budžetu. Kako je vlast počela da troši i baca pare na sve i svašta a nije još uvek obuzdala javna preduzeća- gubitaše (što je obećala pre tri godine), vreme je da se penzionerima vrati oteto i da ih ova država više ne pljačka.

  5. Zelim ti da se ostvare zelje koje ti mi opljckani penzioneri zelimo. Oteto prokleto!

  6. Postoji li NEŠTO ŠTO DRUGI IZ DINASTIJE ,KRKOBABIĆ JER TREĆI VEĆ,,SREĆOM IMA OBEZBEĐENI,KONTINUITET,,,ZA SADA, NISTE U,, OKVIRU,OVLAŠĆENJA,,STAVILI NA LEĐA,,HEROJIMA,,,SRBIJE A DA TO NISU,.S.PC. Nnjihovi benefiti,PA I Pemzije, A još niste,,i vazduplohove,, PA ,,SOLIDARNO,,Doniranje,,za,,,,Upošljavanje, INVESTITORKIH, projekata,stranih,,ulagača,,, PO JEDNOM ,,Radnom mestu,,PA ,,samo ,,još dva NOVA MINISTARTSVA,i ,,pomagača Im,,, DONACIJE,,Za,Jedan Specijalno važan fond,,,,bratska,,doniranja, i ,I,,POKLONI,.JEDNOM Sabratau u Laktaškoj latifundiji,,,ronhil,gazde,, i to više puta po,,rodnoj,, Mu,, ,grudi,,pa i na kraju ,Dedinjsko,,Useljenje,,exPrezidentea, i ,dopravljanje,,njegovih,uslova za komodaciju sa celom familijom,i ,,radno osoblje,, i ,,,,kolač,,;na sve to Vukovar i Knin ,KAO MESTA KOJA SU ih ,,proslavila,, kroz Vizionarstvo,,,,K.KV,kota,,Velike Srbije,,pa se svela,srećom,, na onaj davnašnji a proročki,U.Ž.A.S.. I SVE TO VOLJOM,,POBEDNIKA S,,CELIH,30 %GLASAČA, OSTALIH 11 ,,PODREPAŠA,Su IZ,UBEĐENJA,, DA POPUNE,MASU,.,,slobodno,,Klimoglavih,i,,obožavoca, ,Platforme,,,,Uber ALES..I Jedna AMEBA ima više dostojanstva u postojanju od ovakvog,Ministra,,ŠAHOVSKA TABLA KOJU OBOŽAVA,,VRHOVNIK IM, NEMA Sivo polje,NEGO BELO ILI CRNO,.Pitanje je GDE SE DEDOŠE PRAVA,, BELA POLJA,,. GDE GOD OVAKVI,, IGRAJU ŠAH ,,S PIO FONDOM,OPET.

  7. Zakon o smanjnju plata i penzija ističe u decembru ove godine. Ako se ne bude poštovao zakon i ne budu vraćene penzije, ja neću imati drugu mogućnost osim da tužim državu, pa da vidimo šta će biti na kraju.

  8. Ako to isplati PIO samo Beogradskim penzionerima odmah će biti zatrpani sudovi tužbama za diskriminaciju

  9. Očigledno, familijarna genetika KRKOBABIĆA se ne menja. Vitalniji, selo i seljaci osetili su manipulaciju gena. PUPS" i KRKOBABIĆ: Tražićemo "13. Penziju.: „Što je sigurno sigurno, da se vratim ja penzionerima revnosnim glasačima, oni su dobri, ne traju dugo a zahvalni su glasači“.

  10. Jedan od najvecih demagoga u Srpskoj politici . Krkobabic kao i njegov otac inace okoreli komunista pronasli su da preko penzionera ostanu dugo na vlasti . Trinaista penzija pitam se odakle pare treba da ga bude sramota .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.