Putevi i Koridori: Nismo krivi za budžet

JP Putevi: Radovi intezivirani, nema posledica po budžet * JP Koridori: Trošenje kapitalnih investicija ne može se gledati na par meseci već na godišnjem nivou
Reakcije Puteva i Koridora Srbije povodom prozivki ministra finansija Dušana Vujovića

Ostavite komentar


  1. Ma tako je Babiću, za sve su krivi vremenski uslovi. Izađi kao vođa pred kamere pa raširi neku fotografiju metar sa metar gde se lepo vide munje, gromovi, kiša do guše, da se pokaže narodu klimatski neprijatelj koji vrši državni udar na neimarsku vlast i nikad viđene reforme u istoriji. Onda objasni kako je sreća što nigde u Evropi i svetu nema kiše i snega pa im je lako da imaju puteve, inače bi išli svi po blatištu volovskom zapregom u 21.-om veku. Nego šta. Hvala bogu pa te namestiše za direktora, sad će da se uvede vazduplohovno teleprontovanje, šta će nam putevi. A i gde bi putovali, najbolje je mentalno i fizički se diviti u svom brlogu uz pinkinformer. Šta pa ima da se nauči po tom belom svetu, kad tamo nema Vučića. Bzvz.

  2. Ovaj covek nema ni saompostovanja ni postovnja prema drugima. Ne mogu da razumem mentalni sklop
    ovakvog polusveta. Sta li kaze sam sebi kad se pogleda u ogledalo?
    Pozdrav iz Vojvodine

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.