Radila sam u uspešnim kompanijama, ali preduzetništvo mi je donelo slobodu

Preduzetničke priče

Ostavite komentar


  1. Pogledao sam sajt i odmah ga zatvorio. Haos od boja, slova, hrpe informacija. Ne znam ko se na ovom oglašava, ja bih pre platio da me ne stavljaju tu. Domen .com je za međunarodno poslovanje, ko želi optimizaciju i dobre indekse na Guglu, treba za Srbiju da registruje nacionalni domen. Dakle, vlasnici sajta nemaju pojma ni o digitalnom marketingu. Ovaj članak je pre za neki Kurir i Informer, nije za Danas.

  2. Ma sve super, samo sto nikada neces postici platu i penziju ni blizu kao prosecni drzavni sluzbenik. Nikada. Cak ni programeri (kojima pripadam) ne kapiraju sta ih ceka kad predju 50. Svi uplacuju minimum ili su bez staza, pa kad se razvedu ili razbole ili prosto ne mogu vise pratiti trendove, e onda kuku.
    Privatnik sam 10 godina, mani me te „slobode“

  3. Kada bi ovaj tekst čitao neko ko je tek došao u Srbiju, pomislio bi da je ovo izuzetno povoljna i stabilna sredina za preduzetništvo. Ja, koji živim ovde, pitam se čemu ovaj tekst. To je kao da pišete o autobusu GSP koji je čist, radi mu klima i nema gužve u njemu, pritom je i krenuo i stigao na vreme.

  4. Jel’ ovo kao neka šala? Ko će ozbiljan da proguta ovu priču? Doduše…Surčin…hmmm

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.