Radnici Geoksa bez zdravstvenog osiguranja i otkaznih rešenja

Uprkos obećanjima predsednika Vučića, sve je komplikovanija socijalna situacija za 1.200 bivših zaposlenih u vranjanskoj fabrici obuće

Ostavite komentar


  1. Citat: Ne možemo da se prijavimo za novčanu nadoknadu kod Nacionalne službe zapošljavanja gde nam nadležni službenici kažu da moramo imati overeno i potpisano rešenje o raskidu radnog odnosa. Bez toga nemamo pravo na bilo kakvu nadoknadu. Ali, Sluzba za zaposljavanje je sigurno upoznata sa time da je fabrika GEOX sve zaposlene otpustila ?! Jos se ne mrdamo iz davnih vremena socijalizma, sulude birokratije, pecata, overa itd. Sindikat je strana rec i nemoc. Sve resava BG – centralizam.

  2. Deco Velikog tigra, nemojte paniciti, dobicete potpisani otkaz pred izbore i zivecete jos srecnije ako zaokruzite kao do sada broj…

  3. Gde je nas mocnik da se hvali otvaranjemrada firme i uspehu dovodjenjem stranog investitora? Kako je moguce da sufinansiras sa 12KEvra a nema nikakve osiguravajuce klauzule o obavezama tog investitora prema radnicima i drzavi? Moguce je samo ako imas dil sa njima (a koliko sam ja tu dobar)

  4. pa nista ajde vi sledece godine biraj te ovog ponovo! nazalost sami ste krivi! svako normalan odlazi iz ovog propaliteta od zemlje!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.