Referendum o Rio Tintu bez konsultacije stručnjaka neodrživ

Da li o izgradnji rudnika litijuma u okolini Loznice treba da odluče građani većinskim izjašnjavanjem

Ostavite komentar


  1. Samo neka rio tinto spremi po 3000din za glas i neka ne brine. Mi odavno prodajemo veru za veceru

  2. Molim vas, kakve su ovo gluposti. Dok Studija uticaja na životnu sredinu nije ni završena naš narod sve zna, da će se sve zagaditi, da je ovo neisplativobi štetno za Srbiju itd. Zašto lepo ne kažete da ste uvukli jedan svetski projekat u blato srpske politike.

  3. Srbiji nisu ni potrebne nikakve institucije niti strucnjaci, pravnici, lekari, inzenjeri. Preovladalo je misljenje da je za sve dovoljna ulica i vecina. To je takav pad svih vrednosti jednog drustva, gde se ne ceni znanje, strucnost i kultura, a ceni se populizam nemorala. Kako obican gradjanin moze da odlucuje o necemu za sta je potrebno ogromno strucno znanje i jos toliko iskustvo. Ne secam se da je iko sa Rudarsko-Geoloskog fakulteta pitan sta misli i da li postoji dovoljno informacija da bi neko od najstrucnijih autoriteta sa te institucije dao svoje misljenje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.