Rod maline manji za 30 odsto, radnici za dnevnice traže i do 7.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Prosle godine malinu su kupili po 420 din i da su je prodali po 520 imali bi dobru zaradu i sve bi izvezli, ovako su bahato trazili 1000 do 1100 dinara i skoro sve prodali, bezobrazno zaradili i ova godina njih ne zanima.

  2. Ala lupate sa nekakvim cenama, pa taj berac koji trazi 7000 nek sedi kod kuce. Daj boze da bude malina i 500 din i pored ovolikih poskupljenja to i nije neka cena a beraci nemogu dobiti vise od 400 po satu sa hranom i to im je puna kapa. Kad bi cena bila preko 800 din za kg onda uredu

  3. Niko berače netera bičem, ako im je malo 3000 din neka se izležavaju kući u hladovini a zimus….

  4. Nikada veća izvozna cena malina nije bila nego prošle godine,a hladnjačari se i ove godine kao i svake prethodne trude da obore otkupnu cenu.Realna cena za ovu godinu je 750 din .a cena za berače 100 din po kilogramu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.