Sajam automobila i motocikala u Beogradu od 21. do 27.marta 1FOTO: Miroslav Dragojević

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“, jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u regionu, biće održani na Beogradskom sajmu od 21. do 27. marta 2024. godine.

Očekuje se da će biti predstavljeno oko 40 novih modela automobila a naglasak će biti na električnim modelima i hibridima.

Organizatori poručuju da će osmi put u ovom sajamskom formatu, ovog puta pod sajamskim sloganom „Šampion koji traje“, izlagači i posetioci biti u mogućnosti da se uvere u značaj održivosti i tehnološkog napretka u automobilskoj i moto industriji, da istraže širok spektar vozila i raznolikost motora, uključujući električne automobile, hibride i one sa klasičnim motorima, i da se upoznaju sa najnovijim trendovima i saznaju više o budućnosti mobilnosti.

O potencijalu i uticaju manifestacije kakva je DDOR BG CAR SHOW govori i činjenica da se globalna sajamska industrija u vezi sa auto-moto sektorom još uvek oporavlja od posledica kovid-pandemije i ukrajinske krize.

Poređenja radi, pod pokroviteljstvom OICA ove godine će biti ili je već organizovano relativno malo automobilskih sajmova – Vašington i Ženeva pre Beograda, te Bangkok, Birmingem, Milano-Monca,

Hanover (komercijalna i transportna vozila), Pariz i Sofija posle. Iako nije pod kišobranom OICA, biti u ovakvom društvu znači i prestiž i pohvalu za organizatore.

Za posetioce su po pravilu najzanimljivija vozila iz luks i premijum klase, za koje je rezervisana posebna hala Beogradskog sajma.

Oni će moći da uživaju u detaljnom istraživanju enterijera i eksterijera najnovijih modela luksuznih automobila renomiranih brendova.

Unikatni dizajn i luksuzni raskošni enterijeri, vrhunski kvalitet materijala, pažljiva izrada, najnovije tehnološke inovacije, napredni sistemi pomoći u vožnji, personalizovana podešavanja i brojni luksuzni dodaci ovaj segment DDOR BG CAR SHOW 08 čine sajamskom oazom za vrhunsko uživanje.

Sajmovi će biti održani u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4. Radno vreme će biti od 10 do 20 sati, a pojedinačna ulaznica za posetioce koštaće 500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari