Sandić (Novi DSS): A zašto Zrenjaninu polovna magnetna rezonanca ?

Ostavite komentar


  1. Na donatorskoj večeri da prikupi novac za novi Atletski stadion, kao u Budimpešti! Rezonujete li?

  2. Kada ćemo konacno ukinuti poslednji komunistički relikt ustavnog poretka – autonomnu pokrajinu…

  3. @Sofronije, a da se lepo otcepimo i vratimo ove dodjose odakle su dosli pa da ne budemo vise drzavna krava muzara za ove lopove?Sta mislis o toj ideji?

  4. Значи имамо нову магнетну. Она је у НС, а коришћена иде у ЗР. Просто питање – колико смо имали магнетних када сте били власт?

  5. @Kefalica
    И ти „дођоши“ су припадници твог народа. Слобода кретања је једно од основних начела демократије. А ти се слободно затвори у твој тор, али неће ти успети да и Србију претвориш у тор.

  6. Ako je i bolja polovna MR zašto je nisu zadrźali za sebe nego će nama da je uvale, da se nama vrlo brzo kvari i da je viśe popravljamo nego što će raditi, a njima je poklonjena naśa, da se ne izlaźu trośku? Ionako su Zrenjanin ogulili i opljačkali do gole koźe. Sva dobrostojeća preduzeća su izmestili u Novi Sad iz Zrenjanina, da nemamo dobre prihode i budemo sirotinja, pa smo im sad kao nahoĉad, nismo njihovi pa nama daju otpatke sa trpeze? Polovna odeća, obuća, medicinski aparati za siročiće….šta još imaju za nas u kontejneru gde bacaju stvari koje izgustiraju?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.