Ko je odabrani „Brend poverenja godine“ u očima kupaca? 1Foto: Shoppster

Kompanija Shoppster, najveća integrisana online i TV platforma u regionu dobitnik je prestižne nagrade “Izabrani brend poverenja godine”. Shoppster  je zahvaljujući glasovima kupaca i korisnika u Srbiji izabran za brend godine, u kategoriji online platformi koji organizuje Voted Product of the Year.

Ova prestižna nagrada dodeljuje se u 45 zemalja na 5 kontinenata i postala je sinonim uspeha u industriji robe široke potrošnje upravo zato što u izboru pobednika učestvuje čak 5 milijardi kupaca globalno. Priznanje već skoro 40 godina ima jedan cilj – istaći najbolje proizvode na tržištu i nagraditi industrije za marketinške inovacije.

“Hvala kupcima! Četvrtu godinu se družimo i tržišni smo lideri, a ova nagrada dokaz je kvaliteta onoga što smo radili i velika je obaveza i motivacija da svi naši budući projekti budu još bolji”, rekao je Direktor operacija kompanije Shoppster, Vladimir Vidaković na sinoćnoj svečanosti povodom uručenja nagrada za Srbiju.

Ko je odabrani „Brend poverenja godine“ u očima kupaca? 2
Foto: Shoppster

Shoppster je u poslednje dve godine ostvario uzastopnu stopu rasta prometa od 100% sa preko 19,5 miliona minuta poseta zadovoljnih korisnika na sajtu čija ponuda konstantno raste. Samo u poslednjih godinu dana dodato je preko 120.000 proizvoda u 25 kategorija.

Kompanija Shoppster u poslednjih šest meseci dobitnik je brojnih prestižnih nagrada – Ecomm CHAMPION, kao i priznanja za Marketplace of the year i Best digital Campaign na HotSpot eCommecrce takmičenju i uz to, dobitnik priznanja za Najbolju e-commerce i najbolju digitalnu integrisanu kampanju na Festivalu integrisanih komunikacija Kaktus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari