Srbija se kroz 28 međudržavnih ugovora zadužila za četiri milijarde evra

Ostavite komentar


  1. Ovakvom zaduzivanju generacija koje dolaze moramo stati na put, ovi se ponasaju kao pijani milijarderi, razbacuju novac eto vec su nas zaduzili za 18.000.000.000 e za ovih 9 g. na vlasti. Dugo i zneznaju samo da podizu poreze, PDV, akcize i da nas zaduzuju.

  2. Države koje nemaju plasman robe, treba da dođu kod nas. Mi sve kupujemo, na „Dođem ti“. Naročito oružje, koje nema ko da koristi, i puteve kojima nema ko da se vozi, jer nemamo više para da bilo kuda idemo! Za kratko vreme doćiće dan za UTERIVANE DUGOVA! Hvalimo se kako su nam prodavnice dobro snabdevene! Naravno, kad je narod gladan, i izlazi iz njih sa jednom kesom u rukama! Veoma smo jadni! Izuzimam manjinu, koja je pohrlila u Grčku na more, da potroši za 7-10 dana 2-3.000 evra!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

"Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova... a nemamo svinja": Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom 10

„Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova… a nemamo svinja“: Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom

Srbija i Kina potpisale su 17. oktobra prošle godine Sporazum o slobodnoj trgovini, tokom boravka srpske delegacije u Pekingu, u kojoj je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tada najavio veliki značaj ovog sporazuma za Srbiju, ali stručnjaci smatraju da će naša zemlja ovim, mahom povećati uvoz, a da će najviše izvoziti kineske kompanije koje posluju u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.