U Beogradu danas otvaranje sajma automobila i motocikala 1Foto: Beta/Miloš Miškov

U Beogradu će danas biti otvoren sajam automobila „DDOR BG CAR SHOW 08“ i 16. Međunarodni sajam motocikala „Motopassion“, gde se očekuje oko 280 izlagača.

Kako su najavili organizatori, ta manifestacija na Beogradskom sajmu, za posetioce će biti otvorena od sutra do 27. marta.

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova, koja okuplja potencijalne izlagače na sajmu, najavila je predstavljanje više od 60 auto i moto brendova, a očekuje se prezentacija oko 38 novih modela u auto i 60 u moto sektoru.

Organizaori su saopštili da će posetioci moći da vide najnovije modele automobila i motocikala, što uključuje automobile različitih kategorija – od gradskih automobila do luksuznih limuzina, terenskih vozila, električnih i sportskih automobila, kao i širok spektar motocikala za različite vrste vozača.

Nacionalna vozačka akademija će, kako je ranije najavljeno, organizovati u atrijumu Beogradskog sajma svakodnevnu edukaciju vozača o bezbednim tehnikama vožnje.

Predviđena su i prdavanja, prezentacije, panel diskusije i tematske izložbe, posvećene auto i moto industriji. Deo pratećeg programa činiće različita takmičenja, biće proglašen i „automobil godine“, u izboru Asocijacije novinara Srbije, stručnjaka za automobilsku industriju.

Sajmovi će biti održani u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4, radno vreme će biti od 10 do 20 časova, a pojedinačna ulaznica za posetioce koštaće 500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari