Uzmi račun i pobedi: Kada i gde možete pratiti izvlačenje računa za stan u Zemunskim kapijama? 1Foto: Bojan Cvejić / Danas

Šesti ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 11. maja, a svi građani koji žele da učestvuju moraju da otvore nalog na istoimenoj aplikaciji.

Nalozi otvoreni za prethodni ciklus nagradne igre i svi poslati računi iz 2023. su obrisani, a pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koji su poslali najmanje jedan fiskalni računi.

U prvom krugu nagradne igre će biti ukupno pet izvlačenja, tokom kojih će biti dodeljeno deset stanova u Beogradu.

Prvo izvlačenje će biti u subotu, 11. maja, a poslednje u subotu, 8. juna 2024. godine. Izvlačenja će tradicionalno biti emitovana uživo na RTS-u, subotom u 18 sati.

Svi računi koji su poslati u subotu do 12 časova učestvuju u izvlačenju tog dana – oni računi koji su poslati nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednim izvlačenjima.

Deset stanova u Beogradu koji će biti dodeljeni srećnim dobitnicima nalaze se u naselju Zemunske kapije. Stanovi su veći nego prethodnih godina, a što se tiče njihove veličine dva su jednoiposobna (po 46 kvadrata), dva dvosobna (po 54 kvadrata), pet trosobnih (71 do 76 kvadrata) i jedan četvorosoban dupleks od 102 kvadrata.

Ukupna vrednost nagradnog fonda, odnosno 10 stanova koji će građanima biti dodeljeni, iznosi 1.913.228,90 evra.

Procedura registracije za učešće u nagradnoj igri je jednostavna. Potrebno je preuzeti aplikaciju i otvoriti korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i politiku privatnosti. Nakon klika na dugme „Registracija“, učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga, primera radi za članove svoje porodice, što olakšava starijim osobama i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novim tehnologijama da učestvuju u nagradnoj igri.

Unos računa je moguć skeniranjem QR koda ili ručnim unosom PFR broja i PFR vremena računa. Aplikacija svakom učesniku šalje obaveštenje da li je uspešno uneo račun. Takođe, aplikacija ne dozvoljava unos neispravnih računa, računa izdatih ranijih godina ili unos istog računa više puta.

Takođe, učesnici mogu da ostvare uvid u sve svoje skenirane račune putem aplikacije, tako da ne moraju da čuvaju račune u papiru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari