Vlada Srbije otpisala „Srbijagasu“ dug od 1,2 milijarde evra 

Ostavite komentar


  1. Док сам радио у“ Машинској индустрији Ниш“ кад год је била лоша ситуација прво су смањиване плате па затим,нормално,број радника у производњи и на крају смо отписани.Ови вуку дугове годинама и не видим да некоме од њих нешто хвали-поготову руководству.Плаћај и савијај се народе док не пукне кичма а онда пузи.

    1. Bajatović isplaćuje bonuse i to od kredita koje država vrati….dok neke druge firme odu u stečaj. Može li SBB na ime doprinosa da ostane ovoliko dužan? Zatvorili bi ih na prvi dinar duga….

    2. Lider S.G najpozeljniji nezenja 10 000jevrica a starinama u poznim godinama 50+ pokradeni koji ne izvrsavaju obaveze izvrsitelji komunalna pol.,notari plene zarade.penzije,pokucstvo kuce…

  2. Koji je ovo bordel pre neki dan sam citao kako ce ova firma finansirati izgradnju stadiona Vojvodine.

  3. Povećanje uloga je klasičan kriminal. Prevara, vredna 1.200.000.000 €. Gade mi se svi, svi, svi !

  4. i da li je glasao za otpis potraživanja? Šta ima na ovo da kaže državna Agencija za borbu protiv korupcije i kriminala? Narodni poslanik i direktor javnog preduzeća, sukob interesa, većeg nema, a kod nas je uobičajeno da državna Agencija za borbu protiv korupcije i kriminala daje saglasnosti i potstrekuje parlament da se puni ljudima koji uživaju u sedenju i povlasticama državnih fotelja.

    1. I od kojih će para najpoželjniji srpski neženja, gospodin Buljatović, da gradi stadion za fk Vojvodinu? Mislim, njega postavili za generalnog direktora Vojvodine, a mi da plaćamo. Pa to nije lepo.

    2. I, narod moj cuti? Cutis li, narode moj? Ubij se, narode ludi i bedni, kolektivno se poubijajte, slepi i jahaci narode moj!

  5. I am I ja dug na kartici.. Moze li I meni otpis.. A dugujem I malo porez na imovinu ako moze I to… Glasam za vas.. Samo mi to sredite

  6. FRAGI SUGRADJANI 1,2 MILIJARDE EURA KOOJE JE LAZNA VLADA R SRBIJE OTPISALA SRBIJA GASU PREDSTAVLJA NAJVECI SAMAR U LICE SPRSKOG NARODA !!!!TO JE U DILU SNS I SPS OPLJACKAN NAROD NOVAC OD PLJACKE PODELJEN LOPOVIMA OD RANGA U VLADI SRBIJE.A TI MARODE STOKO BEZ REPA TRPI GLADUJ BOLUJ I TRPI NJIHOVU PLJACKU A TVPJA DECA MARS PO GRADILISTIMA EVROPE.UNUCAD VAM MECE DOLAZITI U OVU PROKLETU ZEMLJU I ZABORAVICE SRPSKI JEZIK.KRAJNJE JE VREME I CAS DA OVU STOKU SA VLASTI POTRPAMO PO ZATVORIMA NATERAMO DA VRATE BOGATSTVO KOJE SU OPLJACKALI I ZABRANIMO IM POLITICKO DELOVANJE DO KRAJA VEKA.UCINIMO TO BRZO JER CE USKORO BITI KASNO.ZIVELA SRBIJA!!!

  7. I dalje tvrdim da je Dusan B. ubedljivo najjaci covek u Srbiji

  8. Znaci,sad I’ma mesta da vratite na stari nivo subvencije za infostan ucesnicima rata.Ministar Mali,bi svoj maliciozni postupak iz vremena gradske vlasti mogao da ispravi,sto je bolje nego da postane grbav u buducnosti koju hvali Po naredjenu.

  9. U pitanju je neviđena pljačka i organizovani kriminal. Država otpisuje dug u milijardama evra, tvrdi da to neće da košta građane Srbije, što je bezočna laž jer ih već košta, jer se zbog bahanalija državnih „ekonomskih eksperata“ penzioneri besomučno pljačkaju i šalju ubrzano u večne banje a prirodni resursi rasprodaju i narod gura u ropstvo kod stranih gospodara. Da je prevara građana u pitanju je dokaz taj da je neki dan generelni direktor „SG“, koji u firmi „gubitašu“ (verovatno opljačkanoj od strane stranaka na vlasti) ima primanja oko 22.000e, izjavio kako će „SG“ i država da sponzorišu izgradnju velelepnog fudbalskog stadiona „Vvojvodine“ u NS. Da je neko alav, gramziv, bahat i bezosećajan do svih drugih i da se razume, ali, je neshvatljivo da svi ti koji rasprodaju državu, prirodne resurse, kriju završne račune države već 20g,… misle da će to večno potrajati i da neodgovornost i nepoštenje neće nikada doći na naplatu.

  10. U pitanju je neviđena pljačka i organizovani kriminal. Država otpisuje dug u milijardama evra, tvrdi da to neće da košta građane Srbije, što je bezočna laž jer ih već košta, jer se zbog bahanalija državnih „ekonomskih eksperata“ penzioneri besomučno pljačkaju i šalju ubrzano u večne banje a prirodni resursi rasprodaju i narod gura u ropstvo kod stranih gospodara. Da je prevara građana u pitanju je dokaz taj da je neki dan generelni direktor „SG“, koji u firmi „gubitašu“ (verovatno opljačkanoj od strane stranaka na vlasti) ima primanja oko 22.000e, izjavio kako će „SG“ i država da sponzorišu izgradnju velelepnog fudbalskog stadiona „Vojvodine“ u NS. Da je neko alav, gramziv, bahat i bezosećajan do svih drugih i da se razume, ali, je neshvatljivo da svi ti koji rasprodaju državu, prirodne resurse, kriju završne račune države već 20g,…misle da će to večno potrajati i da neodgovornost i nepoštenje neće nikada doći na naplatu.

  11. Sta ima drzava sa tim,to je posao za izvrsitelje…oni izbacuju ljude za dug od 5 hiljada dinara…rusima oprastaju milijardu evra?Zato brisete moje komentare…jutros sam ga poslao a nema ga…valjda ono putin utice na vas!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.