Vlahović: Kroz argumentovanu raspravu do kvalitetno održivih rešenja

Ostavite komentar


  1. Prodati, privatizovati, prodati privatizovati, prodati privatizovati

  2. Nemogu da verujem da ovaj ex DS ministar,još uvek,dobija medijskog prostora ??? Po čemu je on „zaslužan“ ili već šta ?? Koji su benefit za društvogradjane za „njegova vakta“ ????

  3. UŽAS ! Đinđićev ministar za privatizaciju, danas služi tiraninu !

  4. Moram da kažem da su tajkuni i mafija legalizovani. Da li su to naredili lideri velikih sila, da bi nas lakše pljačkali? Jesu. Tu je umešan i MMF. Svi „muzu“ Srbiju. Nekada su pravi stručnjaci (Savez ekonomista Jugoslavije) organizovali ovakve skupove. Nisu ni pomišljali da navode mlin na svoju vodenicu, radili i gradili.
    Danas se mafija ugrađuje i prodaje, a vlast ih čuva od naroda, da se neko ne bi usudio da ih napadne.Došla voda do poda. Jel moguće da nema izlaza?

  5. Ne tako davno je Aleksandar Vučić bio pokretač inicijative i predsednik Skupštinske komisije koja je utvrđivala da li je Aleksandar Vlahović primio mito pri prodaju Sartida Amerikancima po bagatelnoj ceni. Zaključak te komisije Skupštine Srbije je bio da je Vlahović uzeo više od 6 milona evra mita, ali da se ne mogu naći dokazi. Dolaskom Vučića na vlast, Vlahović je postavljen na čelo Udruženja ekonomista Srbije. Njegova stručnost se danas ceni više nego ikad.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.