Vučić: Industrijska proizvodnja do 2,8 odsto, veća nego što smo očekivali

Ostavite komentar


  1. KAO u Orvelovoj 1984, veliki brat _- vodja , obmanjuje, zaludjuje a i okrece jedne protiv drugih, kao i na tarabi ostaju necije poruke, sklonosti i moral, tako je i on preslikao samoga sebe, nama, ocekivanja za plate od 1450 eura, da , pa kad uzmes od svih nas i napumpas PLATE U JAVNOM SEKTORU, a dote ces da satres MALA PRIVATNA SREDNJA PREDUZECA, i da licemeru nesretni ,najavljujes velike firme koje ce doci na besplatno zemljiste i radnu snagu, neradnice koji nemas, nemas ni jedini radni dan posle fakulteta, politicki promasaju veka

  2. Opet se gađa ciframa,evrima koji su samo obračunska jedinica koju oni drže zakovanu na cca 117 din.dok je za 10 god.sve poskupelo za duplo.
    Ne možete,normalne,ljude večito obmanjivati ovom matematikom.
    Valjda će i zabludelo stado staviti prst na čelo i upitati se čekaj bre,koga ovaj z…,pa mi jesmo obožavaoci lika i dela,
    ali nismo tolike ovce.E kad se to bude
    desilo Srbija će se probuditi.Valjda!?

  3. Radim u firmi Tehnix u hrvatskoj,strojobravar po struci, plaća za prošli mjesec 1375,48€Vučiću ulovi me kupit ću ti novine….

  4. Ovaj racuna kao br.1 iz Alan Forda. “ imamo vise nego sto trosimo “ a dug je sve veci i veci. Sedi jedan.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.