Vučić: Gas u Priboju do kraja godine 1Foto:Zoran Mrđa/FoNet

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, prilikom obilaska fabrike Fleks Akademi (Flex Academy) u Priboju, da će država pokušati da pomogne vlasnicima te turske fabrike da zaposli još 150 radnika, pored 300 koji su već angažovani u tom pogonu, i najavio da će do kraja ove godine taj grad dobiti gas.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će u Priboju razgovarati sa predstavnicima lokalne samouprave, političkih partija, privrednicima, predstavnicima obe verske zajednice u tom gradu i obići fabrike.

Kako je najavljeno, u dvorištu Hasan-agine džamije razgovaraće sa efendijom Harunom Eminagićem i građanima Priboja, nakon čega će obići manastir Svetog Nikole u Pribojskoj banji.

Vučić je prethodno najavio da će danas biti u Priboju kako bi se „spustile narasle međunacionalne tenzije i preduzele konkretne mere“.

U Priboju se prethodnih dana desilo nekoliko incidenata. Pojavio se snimak kako policajci pevaju na proslavi pesmu sa stihovima „Oj, Sjenice, nova Srebrenice, oj Pazaru, novi Vukovaru“.

Takođe u drugom snimku je zabeleženo kako mladić u grupi peva „Božić je, Božić je, pucaj u džamije“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari