Vučićev kosovski populizam od 100 evra

Ministar finansija Siniša Mali potvrdio da će Srbi iz južne pokrajine dobiti pomoć u novcu i to nevezano da li su punoletni ili ne

Ostavite komentar


  1. Kreni onda redom do bankrota. Ima Srba i u Makedoniji, Crnoj Gori, BiH, ……..

      1. Има Срба и у Немачкој, Америци, Аустралији…

          1. Па зашто и њима не даје по 100 евра као и Србима на Косову!?

  2. Dajte malo više roditeljima koji poslaše decu na čestitanje …

  3. Svaka čast,svoj deci treba pomoći! Molim samo za odgovor na 2 pitanja,ko plaća svu tu pomoć države? I ko pomaže deci u Srbiji? A bojim se da je odgovor isti: građani Srbije. Nisam bas voleo lektiru u skoli, ali evo iz glave domaći o tiraniji i tiranima: „al’ je raja stoka jedna grdna,najbolja je kad joj rebra puču…“Gorski vijenac,P.P.VELIKI PJESNIK NJEGOŠ)

  4. Pisac ovog teksta kao komentatori sta ste ucinili i kolika je vasa pomoc Srbima za vreme Kosovskog martovskog pogroma 2004,da vas ne pitam za one srbe mucenike koji zive koncentracionim enklavama.

    1. A kada su isti ti ljudi prodavali imanja na KiM, pa se onda zakačili na socijalni sistem?

      1. I to su prodali za dobre pare. I dan danas prodaju. I posle nam neko drugi kriv za propast nacije i države.

      1. Čovek je samo rekao ono što se UVEK događa kad se velika gomila državnih para nekome deli: neki će da se nakradu. UVEK je tako i to svi znamo.
        A što te to žulja? Ti bi stavio ruku u vatru da ni jedan jedini evro neće otići kome ne treba? Nemoj, opeći ćeš se i ostati bez ruke!

  5. JA srbe iz centralne Srbije uopste ne razumem.Sad ispada da su srbi koji zive po obodu ili van Matice krivi sto imaju koristi od toga i sto su ugrozeni.
    Pa ko i vama brani da se nadjete u neobranom grozdju.Gurajte prst u …oko i vi nekome pa cete biti na spisku za…odstrel.
    A na kraju krajeva srbima sa Kosova se bas posrecilo, oni su jos 80-tih za povece svote deviza prodavali svoje stracare i barake.Danas ih je puna Srbija, po Kragujevcu, Smederevu ….

  6. Hoće li po 100 evra dobiti i Rada Trajković, onaj nesrećnik što su mu SRBI skoro ubili sina od batina i drugi slični „izdajnici“, koji ne duvaju u istu tikvu s Vučićem, ili je tih 100 evra rezervisano samo za pravoverne i dokazano Vučićeve Srbe?

  7. Nije mi jasno sledece. Ako je Kosovo deo Srbije, zasto pomazemo samo Srbe na KiM jer su i Albanci nasi drzavljani. Ako pak pomazemo samo Srbe onda to radimo zato sto su oni dijaspora, i time priznajemo da je Kosovo druga drzava, ali sta je sa Bosnjacima, Hrvatima, Romima i ostalim koji nisu Albanci a prije su bili drzavljani Srbije?

    1. Ali svi gradjana kosova su drzavljani Srbije po sadašnjem ustavu i ivo je duskriminatorno da i oni ne dobiju iste iznose kao i to da u Srbiji dobijaju po 60 eura ima li tu logike.

  8. Vucic krsi Ustav;ako je Kosovo deo Srbije, nadoknadu treba dati svima.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.