Za kupovinu novih taksija država do sada dala preko pet miliona evra

Taksisti se žale na sporo odobravanje subvencija za nabavku novih vozila

Ostavite komentar


  1. Zašto se moje pare kao poreskog obveznika dele taksistima? I ja imam firmu sa pet zaposlenih u kojoj sve poreze i doprinose plaćam redovno, za razliku od dobrog dela taksista. I nsma treba novi auto za obavljanje delatnosti, ali mi nemamo subvencije. Ovo je protivustavna odluka Aleksandra Vucica i njegove klike. Dok lekari koji nemaju dovoljno opreme ni modernih medicinskih aparata da leče hiljade ljudi obolelih od korone u bolnicama, Vucic subvencionise taksiste samo zato da mu ne bi protestvovali na ulici. Ovo je nevidjena pljacka građana Srbije,nas koji redovno plaćamo poreze i desetine drugih nameta svakog meseca.

    1. Potpuno si u pravu. Cista pljacka naroda Srbije. To nigde nema da su taksisti privatnici kad treba da nas deru cenama, a drzavna sluzba kad je trebaju pare. Sustina je da su oni veoma jaki sto se tice politicke propagande, jer sire vesti brzinom munje pa ih Vucic obozava cak I kad dve nedelje blokiraju Beograd. Dokle ce to narod da trpi ne znam, 400 godina pod turcima su ucinile svoje. Pre korone su taksisti cinili visu klasu u Srbiji, bogati privatnici. Sto bi im neko davao pare narod nek se priupita. Nece, jer ih Vucic sad zamajava sa Djilasom, baca prasinu u oci da se vlasi ne dosete. A taksisti su posle dolaska naprednjaka duplirali cene, niko ni da pisne..

      1. Ocigledno su taksisti regrutovani iz redova navijaca pa mora da ih zbrine vlast posle Velje.

  2. Tekst nije istinit. Pare je dala EU jos pre dve godine. Imate na internetu, par klikova. Pomoc mikro i srednjim preduzecima. Treba li reci da fali dve hiljade evra u subvenciji? Valjda ce to neko, nekad da istrazi

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.