Za osvetljenje novog gradskog trga u Leskovcu 180.000 evra 1Foto: wikipedia

Od 223 miliona dinara, koliko košta izgradnja trga, čak 180.000 evra odlazi na njegovo osvetljenje, izjavio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Cvetanović je odgovarajući na pitanje novinara kada procenjuje da će trg konačno biti gotov rekao da se radovi privode kraju i da je moguće da će biti završen krajem marta ove godine, ali da je neizvesno da li će do tada biti osvetljen.

Izrazio je nezadovoljstvo izvođačem radova, lazarevačkom firmom „Bauwesen“, podsećajući da je u blokadi i kazao da neće „dinar uplatiti dok je tako“.

Takođe je kazao da do sada ni jedan dinar nije uplaćen avansno, već samo po završenim radovima, budući da tako stoji u ugovoru između grada Leskovca i izvođača radova.

„Neću da uplatim ni jedan dinar bez ispostavljene situacije i samo da znate mnoge stvari neće biti priznate. Nadamo se da će brzo biti sve gotovo. Mesec ili dva, ali sam siguran da će po mojoj proceni i narednih pet, možda šest meseci neke sitnice da se sređuju i ispravljaju“ , kazao je Cvetanović.

Izgradnja trga u centru Leskovca kasni skoro godinu i po dana od ranije predviđenih rokova za njen završetak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari