Za policiju nije isto kad protestuju aktivisti SNS i kad protestuju radnici PKB

Građani koji traže svoje akcije pitaju zašto MUP zbog okupljanja nije kažnjavao simpatizere vladajuće stranke onako kako ovih dana kažnjava njih

Ostavite komentar


  1. Trenutno u zemlji i svetu nije vreme za javne skupove.Mogu pokusati da svoja prava ostvare pisanim ili javnim mediskim obracanjem vlasti i nadleznim institucijama.Postujem njihovu borbu za svoja prava, samo treba da uzaberu pravi nacin u ovom trenutku.

    1. Posto su demonstranti ispred skupstine dosli spontano organizovanim prevozom i, umesto da budu kaznjeni, od strane policije su bili sticeni, penzioneri PKB-a su mislili da ce se isto postupiti i u njihovom slucaju. Ali se u ovoj drzavi postuje zakon. Vrlo selektivno, doduse.

    2. Dragice, a jel bilo pravo vreme za tebe ispred skupstine kad si spontano došla da podržiš Martinovica?

      1. Ovo nisu politički zahtjevi već tražimo ono sto nam je država otela a pravili svojim parama a ne državnim a sada nas smatraju ljudima drugog reda

  2. Penzioneri su njegovi najverniji glasači, a njih još i najviše……

    1. Jel ti mozda smetaju penzioneri? Siguran sam da imas i jednog od njih u svojoj kuci!

  3. Negde pred samo objavljivanje vanrednog stanja, PKB-ovci su protestvovsli ispred privrednog suda u Masarikovoj, ali, njih ne više od 50-tak, umesto da se skupe u Masarikovoj, oni su stali na sred Kneza Miloša i ispred ulice Kraljice Natalije i tako blokirali sve polaske autobusa GSP sa Zelenog Venca. Ponašali su se jako agresivno i kreveljili se putnicima prepunih autobusa kao da ne protestvuju protiv odluka privrednog suda već građana u autobusu.

  4. Potencijal sindikalnog udruzivanja i protesta nije dovoljno iskoriscen u Srbiji . Socijalni protesti su jedina ozbiljna pretnja ovakvoj vlasti i reakcija policije nas upucuje na to , sve drugo sto vidimo je jedno obicno zamajavanje .
    Ako bi se , kojim slucajem nasi gradjani bolje organizivali itekako bi se dobilo odobrenje za proteste , a ako se ne bi dobilo onda ne bi bilo ni potrebno !

  5. Penzioneri jos treba da paze na svoje zdravlje, tako da su im veliki skuovi veoma losa ideja.

  6. Velika okupljanja penzionera ugrozavaju zdravlje svim prisutnim gradjanima, tako da ih i treba kazniti.

  7. Okupljanje penzionera, koje moze da ugrozi zdravlje svih njih je poslednje sto nam treba.

  8. Pa, policija nije reagovala ni kada je opozicija pružala podršku Obradoviću ispred skupštine,ali se to izgleda namerno ili slučajno prećutkuje.

  9. Penzioneri su naj rizičnija grupa, jer virus još uvek nije nestao, i svako veće okupljanje,može ugroziti njihovo zdravlje, pa i živote.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.