Naša najposećenija planina, Zlatibor, ove godine očekuje veliki broj domaćih i stranih gostiju, a kako se bliži kraj godine, raste i interesovanje za zimske odmore. Ove godine u prilog ugostiteljima ide i novi raspored zimskog školskog raspusta, koji u Vojvodini počinje 23. decembra i traje do 17. januara, a u drugom delu Srbije se raspoređuje u dva dela, od 1. do 10. januara i od 1. do 16. februara. Tako će i porodice sa školskom decom, za razliku od prethodnog perioda kada su mogli da zimuju samo u prve tri nedelje januara, sada imati na raspolaganju veći izbor termina.

U hotelu «Mona» na Zlatiboru kažu da goste u predstojećoj sezoni spremno očekuje ski-centar Tornik, koji je prošle godine zabeležio rekordnu posetu. Podsećaju da nakon skijanja, velnes i spa centar Inspirium u tom hotelu nudi gostima odmor i za dušu i za telo. Navode da su bazeni, sauna svet i relaks zona samo neki od sadržaja novog velnes centra, koji je renoviran i proširen ove godine.

– Za predstojeću sezonu smo pripremili paket rana rezervacija, koji podrazumeva boravak od minimum četiri noći uz popust od 20 odsto na redovan cenovnik za sve goste koji rezervišu do 15. novembra. To znači da je cena za četiri noći već od 133 evra po osobi. U tu cenu je uključeno korišćenje bazena, igraonice, a goste očekuju i brojne animacije, uz gratis boravak dece starosti do sedam godina u pratnji dve odrasle osobe – kaže Ivan Vitorović, izvršni direktor preduzeća Mona hotel management i dodaje da je to još jedan razlog više da bi se ove godine zimovalo u Srbiji i na Zlatiboru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari