Zašto Srbija zaostaje umesto da se približava Evropi?

Predstavljanje knjige predsednika Fiskalnog saveta Pavla Petrovića

Ostavite komentar


  1. Pravo pitanje je ovo sto se pita gospodin Zec-„Zasto neke zemlje teze kontinuitetu a neke diskontinuitetu?“…Zbog negativne selekcije koja vlada medju “glasacima“ jos od 45.godine.Pre smo birali najgore da bismo danas stigli do huligana.Vrhovni huligan poznaje licno najvecu bagru sa ulice.Tacno je da mi imamo istitucije i zakone.Drugacije je bilo kod Nikolica a sasvim drugacije kod Vucica.Huligani hoce da budu i centarfor i golman i bek istovremeno.Dok ne postuju ni jednog sudiju na svetu.Ne samo to,vec bi igrali fudbal bez protivnickog tima na terenu.Taj tim bi mogao da im bude “suparnik“ samo ako se ukljuci u njihov tim i uzme njihove dresove.Neko je vec definisao ovu utakmicu kao-d e b i l a n a…..!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.