Zašto u Užicu nema velike fabrike koju je obećavao predsednik Srbije?

Ostavite komentar


  1. Jel to ona fabrika cipova koja bi zaposljavala 5000 inzenjera iz Srbije izmedju ostalog.

  2. Obecao je i zaposlenje svim zainteresovanim licima.za posao na otvaranju fabrike u Uzicima pa ni do dana danasnjeg niko me nije pozvao na razgovor a kamo li da pocnem da radim.A zainteresovan sam.

    1. Ali da li si i ti sa svoje strane uradio sve što je potrebno za zapošljavanje?
      Na pimer, pa li si uzeo člansku kartu Biblioteke? Da se li uredno ukrcavaš u autobus kad god ti kažu? Da li si doneo spisak sa bar 10 sigurnih glasova?
      Šta, ništa od toga?! E, onda nemoj da se čudiš što te niko ne zove!

    2. Poručio bih Petkoviću da je za Užice mnogo bolje da napravi bolje uslove za privatnu inicijativu i domaće investitore a ne da svi beže zbog nemilosrdne inspekcije i administrativnih prepreka koje su nepremostive. U Užicu je duplo teže baviti se privatnim biznisom nego u ostatku Srbije, ko je iz Užica zna o čemu pričam. To je dovelo do gušenja privatne inicijative i odlaska mnogih firmi. Beže tamo gde ih ne kažnjavaju za svaku glupost. Rešenje je kao i za celu Srbiju u domaćem kapitalu i ulaganjima ljudi koji će tu i da žive i da posluju a ne dovoditi strance koji dolaze samo zato što su plate male. Čim ih budu morali da povećaju oni će otići.

  3. Strasno podseca na takozvanog Tita. Kad se on smejao svi su se smelali, kad je on glegao gore svi su gledali gore, kod je on gledao dole svi su gledali dole.

  4. Eeee…Uzicani …ma Aca se “ malo zavitlavao “ sa vama …znate ga kao “ saljivdziju “ …niste valjda poverovali …pa niste ni jedini…. npr. oko Rume je obecao “ oko “ 18 fabrika ( ni sam nezna koliko ) pa nista …dobro ajd …moze “ lepo “ da se zivi od ciste sveze vode i obecanja …znate vec sta treba da se radi …BOJKOT i #DaSeVidiN1

  5. Prvo, sta ima Predsednik ista da obecava od investicija i izgradnji, kakva je on vlast?! Pa to nije njegov posao, ako je citao uopste sta mu je opis radnog mesta… Drugo, kao uzicanin mogu da kazem, nek ne dolazi, Uzice ga ne zeli. Neka saka naprednih jada da, ali vecina ne.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.