Zbog nemara uvozimo skupu struju usred zime

* Nedostatak uglja ugasio blok A5 u TENT-u na nedelju dana. Šteta 80.000 evra * EPS morao da uveze struju početkom ovog meseca, jer preduzeće nije obezbedilo planirane količine uglja na vreme
Sindikat EPS "Nezavisnost" tvrdi da na deponijama TENT-a nema dovoljno uglja

Ostavite komentar


  1. Ja vam stalno govorim da energetiku vodi bilmez od ministra a vi mi ne verujete! Normalno, gradjani ovce ce da pokriju troskove uvoza jer nece da uzmu motke u ruke i oteraju bandu nesposobnjakovica koja vladaju Srbijom!

  2. Pa i uoči 2000. godine ovakve stvari su počele na kopovima…Ova sadašnja kasta u sprezi sa kastom nadri menadžera, uporno ide ka tome što će se neizbežno desiti!!!

  3. Kad ovo čitate imate utisak kao da eps tu povećanu potrošnju poklanja građanima, a naplatiće je "debelo" kroz plavu, crvenu i ko zna kakvu još, tarifu, naravno od građana – potrošača.

  4. A na mesto radnika koji iz EPS-a odlaze uz otpremnine, doći će nepismeni, ali politički podobni botovi. Sličan process se dešava u PIO Fondu I Gradskoj upravi, gde su od Nove Godine otpušteni svi politički nepodobni ugovorci (ko nije sa nama, on je protiv nas!) .

  5. Nije valjad da nam se ponavljaju stare slike uvoza struje kada je najskuplja. Zar su to dozvolili vrsni Vucicevi kadrovi koje je doveo u EPS i postavio na direktorska mesta. Naucise brzo , od prehodnika, kako se najlakse uzima provizija/baksis/ koji daju Vojin Lazarevic, Vuk Hamovic i slicni trgovci. Sladja provizija od interesa gradjan, nista novo, idu napred po utabanim stazama.

  6. Zbog nemara uvozimo struju, zbog nemara placamo tudje ledolomce a svoje ne popravljamo, zbog nemara placamo naduvane racune za struju, zbog nemara pljackaju nam penzije, zbog nemara propadaju nam fabrike i kombinati,… hajde da zbog nemara oteramo ovu bandu sa vlasti i postavimo na vlast pametne i obrazovane koji ce timski dovesti Srbiju u red. Dosta smo zavisili od jedne prostacke partije…!

Ostavite komentar


Ekonomija

"Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova... a nemamo svinja": Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom 10

„Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova… a nemamo svinja“: Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom

Srbija i Kina potpisale su 17. oktobra prošle godine Sporazum o slobodnoj trgovini, tokom boravka srpske delegacije u Pekingu, u kojoj je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tada najavio veliki značaj ovog sporazuma za Srbiju, ali stručnjaci smatraju da će naša zemlja ovim, mahom povećati uvoz, a da će najviše izvoziti kineske kompanije koje posluju u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.