Zbog visokih cena za račun za mobilni skoro pet odsto plate

Regionalno poređenje pokazuje da domaći korisnici plaćaju jedne od najviših cena mobilnog interneta u regionu

Ostavite komentar


  1. U Rumuniji za 5 evra imate 30Gb plus 30Gb poklona i neogranicene razgovore u mrezi i 1000 min van mreze. Za 8 evra 60gb plus 60gb poklon i neogranicene razgovore ka svima plus minuti u romingu i interneta dosta.

  2. Zasto SBB ne spusti cene tv-internet paketa ako je tako blagocestiv? Skuplji su od Telekoma. Na kraju, zasto bi bio SBB? Ja sam za RUStel, ako ce neko da me prisluskuje neka to budu rusi.

  3. Placam 1700 dinara mesecno terabajt na dve godine u A1. Mesecno ne potrosim vise od 20 giga. Ne mislim da li mi je ukljucen internet. Sad vidim da postoji i mnogo bolji paket od mog. O cemu prica Telenor??? A malo guglah Spanske cene: 6 evra mesecno za 5 gb, pa do 50 gb za 14,9 evra mesecno. svugde pozivi neograniceni

  4. U Srbiji već postoje 4 mobilna operatera, 067 Globaltel je četvrti operater, a registrovanih za usluge mobilne telefonije a koji ne rade ko zna koliko.

  5. Jalov pokušaj da se izdejstvuje licenca za United Grupu. Kada bi se pojavio neki ozbiljan takmac za tu licencu, krenulo bi pljuvanje kako to ne valja itd. itd. Mnogo mnogo providno

  6. Nasli ste kog da pitate o telekomunikacijama. Pa ta zena zajahala tri sektora ,a ne razume se ni u jedan. Uostalom ona je profesorka srpskog jezika i kakve veze ima ona sa ministarstvom sem sto je LJajic tu postavio uz pomoc ucene Vucica. Prava Milevica Tankosic.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.