“1 od 5 miliona” u Ženevi

Ostavite komentar


  1. Ovo mi je baš simpatično kad zamoliš par turista da ti pridrže plakat ;))

  2. Pa zar na danasnji dan ??? Lepo sakriveni iza Alziraca i bez srpske zaztave da vas slučajno neki Albanci ne vide koji danas isto nesto slave!!!????

  3. Aloooo gastarbajeteri…tisina tamo ako vam se protestuje onda pravac salter ili cheap flights kupi kartu pa za Beograd a ne tu da se slikate za novine satro mi smo uz vas…sramota.

  4. I da je tako, ništa ne košta. Ispoljavanje narodne ljubavi prema vučiću i režimu košta državni budžet tj, nas, milione evra. Sendviči, busevi, ograde…

    1. Jadna i smešna si ti ovde pod komandom neobrazovanih i neotesanih primitivaca. Oni su u Ženevi, imaju normalan život, nemaju potrebu da podrže ovu bedu i sirotinju ovde ali su izašli i svaka im čast. Verovatno su zbog vašeg vodje i dobrog života ovde i otišli tamo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.